zondag, 12 februari 2017 11:57

Workshop Interieur – workshop Puur-wonen

Voor ieder die iets met ‘wonen’ heeft is er in maart de inspirerende workshop ‘Interieur – workshop Puur-wonen’! In twee opeenvolgende avonden leert u op een andere manier te kijken naar uw woning en de inrichting daarvan.

Tijdens de eerste cursus avond wordt u theorie aangeboden over inrichten. De tweede cursus avond wordt er meer praktisch aan de slag gegaan. U kunt foto’s en plattengronden van uw woning meenemen om vervolgens met een persoonlijk advies naar huis te gaan! De workshop wordt aangeboden door ‘van Houten&co’ in samenwerking met Puur-wonen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.puur-wonen.nl.

De workshop vindt plaats op maandag 20 maart en dinsdag 21 maart van 19.30 tot 22.00 uur. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.