zondag, 19 februari 2017 13:25

Dassenakker LIVE presenteert Brechtje Roos

Op een nieuwe manier luisteren naar muziek: Muziekzendeling Brechtje Roos inspireert met haar luistersessie ‘Onbeperkt Houdbaar' en komt naar DassenakkerLIVE op zondag 19 maart 2017.

Onbeperkt Houdbaar is een luistersessie met zwaankleefaan-effect: Met de vraag: ‘welke muziek brengt je terug naar je jeugd’ trekt de Muziekzendeling de wereld in.

De vaak verrassende antwoorden geven Brechtje inspiratie voor de inhoud van Onbeperkt Houdbaar: een neverending-project. Elke editie anders!

Persoonlijk

Onbeperkt Houdbaar neemt publiek in ieder geval mee naar de (Drentse) jeugd van de de Muziekzendeling en haar huidge Haagse leven. Zo reizen we via Queen naar Liszt, Lohues en verder.

Doe het zelf

Neem jouw muziekfragment mee op CD of Ipad of Ipod en gezamenlijk luisteren we er dan naar een aantal. En misschien inspireert jouw fragment Brechtje zo, dat ze het weer gebruikt voor de volgende editie van Onbeperkt Houdbaar! Als je de Muziekzendeling je muziekfragment & bijbehorend verhaal mailt, dan is er een kans dat je het terughoort. Mét de creatieve muziek-associaties van Brechtje. Doe dat uiterlijk voor 26 februari en je hoort misschien jouw fragment terug in Dassenakkerlive mét Brechtje’s verhaal.

Wat

Brechtje Roos is muziekzendeling, erop gebrand je bij te praten over muziek. En dat doet ze heel bevlogen, laagdrempelig en...verrassend. Je zult verbaasd zijn over hoeveel raakvlakken er tussen muziek van vroeger en nu zijn. Ze presenteert, met een iPod in haar hand, in een verrassende, toegankelijke lezing luistertips, dwarsverbanden in muziek. Zij opent nieuwe muzikale werelden. Luisteren wordt een bijzondere ervaring. Brechtje geeft nieuwe dimensies aan muziek en nodigt haar publiek uit anders (met Frisse Oren) naar muziek te luisteren. Voorkennis van muziek is niet nodig.

Kijk op www.brechtjeroos.nl/beeld voor meer info over Brechtje Roos en beluister de ervaringen van ervaringsdeskundigen in de promofilm.

Attentie

Gids en inspirerende performer Brechtje Roos waarschuwt: ‘Het bijwonen van mijn luistersessie kan prettige bijwerkingen veroorzaken: passie borrelt naar boven, je voelt je beter, zelfs slimmer worden. Er kan zoveel gebeuren als je naar muziek luistert’.

Kaartverkoop

Koop kaarten a 15,- en reserveer vooraf.

Lees meer: http://www.dassenakkerlive.nl/products/brechtje-roos-zondag-19-maart/