vrijdag, 03 maart 2017 14:29

Gratis “teambuildingscursus” voor a.s. ouders

De meeste mensen die een kindje verwachten volgen een cursus om zich voor te bereiden op de bevalling. Maar ná de bevalling wordt er ook veel van jullie en je relatie gevraagd: van alleen geliefden naar een team dat samen de belangrijke taak van het ouderschap op zich neemt.

De Hogeschool Leiden heeft hiervoor een leuke en leerzame cursus ontwikkeld en houdt een pilot om de effecten hiervan te onderzoeken. Daarom wordt de cursus in Houten GRATIS aangeboden aan stellen die in mei-juli hun kindje verwachten. Centraal staat om samen met je partner een team te vormen. Vóór de komst van je baby al met elkaar in gesprek gaan over wat jullie belangrijk vinden in de opvoeding, wat je van elkaar verwacht en hoe je je onderlinge relatie goed kunt houden. Het hele gezin profiteert daarvan.

Er zijn 2 bijeenkomsten vóór en 2 ná de bevalling, met tussendoor 4 online modules. De data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar wees er snel bij, want VOL=VOL! Je kunt ook kijken op hsleiden.nl/ouderteam.

Meer informatie kun je vinden in de flyer