vrijdag, 03 maart 2017 13:00

Workshop ‘Stressreductie’

Wil je leven met gezonde spanning en niet reageren vanuit stress maar meer vanuit zelfcontrole? Op maandag 27 maart van 20.00 tot 22.00 uur organiseert ‘van Houten&co’ de workshop ’Stressreductie’ waar de nadruk ligt op het verminderen van stress.

Tijdens de workshop leer je hoe jezelf mentaal en emotioneel in topconditie kunt brengen. Je ervaart wat de invloed is van emotie op het hartritme en op de helderheid van denken. Ook ervaar je welke rol je brein hierin speelt en hoe je hier met een eenvoudige techniek invloed op uit kunt oefenen. Er wordt gekeken wanneer je deze stress ervaart en hoe je er – op een gezonde manier – mee om kunt gaan.

De workshop vindt plaats bij ‘van Houten&co’, Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36 en wordt gedoceerd door docente Marijke Gast. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Kijk op www.gastcoaching.nl.

Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.