vrijdag, 03 maart 2017 12:57

Cursus ‘het beschadigd brein’

Het Steunpunt Mantelzorg biedt vanaf maart opnieuw de cursus ‘Het Beschadigd Brein’ aan. De cursus is bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers die te maken hebben met dementie. Tijdens de cursus is er zowel aandacht voor theorie als de praktijk.

Hoe verwerkt iemand met dementie bijvoorbeeld prikkels uit de omgeving? En hoe kunnen wij als omgeving het gedrag positief beïnvloeden? Samen benaderen we dit soort vraagstukken.

Deelnemers krijgen oefeningen die hen inzicht geven in een beschadigd brein. Je kruipt als het ware in de huid van iemand met dementie. De cursus wordt gegeven door Jose Goes. Zij heeft als trainer en trainingsacteur zeer ruime ervaring in de gezondheidszorg.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, van 13.30 tot 16.00 uur, op maandag 27 maart, 3 en 10 april en vindt plaats in De Krachtfabriek, Puttershaag 2 in Houten.

Steunpunt Mantelzorg is onderdeel van ‘van Houten&co’. Meer informatie of aanmelden? Kijk dan op onze website www.vanhoutenenco.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch via 030-7001500 bij Marinda Rodas.