zondag, 26 maart 2017 09:59

Bibliotheek start proef met dronebezorging

Jongeren groeien op in een gedigitaliseerde omgeving en gaan hier op geheel eigen wijze mee om. Muziek wordt gestreamd wanneer men wil en televisie kijk je on demand. Om sneller in te spelen op de behoefte van de jeugd start Bibliotheek Lek & IJssel aanstaande zaterdag een try-out met en voor jongeren om boeken per drone te bezorgen.

Of jongeren nu thuis op de bank, op school of op het strand zijn, met drones valt overal te komen. Zo zijn ook boeken-op-maat te bezorgen: Amazon experimenteert hier al mee.

Om te kijken of deze service kan slagen nodigt Bibliotheek Lek & IJssel aankomende zaterdag om 12.00 uur jongeren uit om met hun eigen drone boeken te bezorgen.

Heb jij een drone en doe je graag mee met deze try-out? Houd dan onze website, facebook en twitterberichten in de gaten. In de loop van volgende week geven we aan waar de try-out plaats zal vinden.

Als je interesse hebt, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .