donderdag, 13 april 2017 08:15

Consultatiebureau in Houten verhuist

Vanaf dinsdag 25 april kunnen ouders/verzorgers terecht bij het nieuwe consultatiebureau. Deze verhuist naar het Onderdoor 158 in Houten. Via de bibliotheek is de ingang te vinden. De huidige locatie bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Hollandsspoor 3 sluit na 20 april.

De nieuwe locatie

Ouders en kinderen worden vanaf dinsdag 25 april ontvangen op deze geheel nieuwe locatie. Vanaf dan kunt u hier ook zonder afspraak terecht bij het inloopspreekuur. Dit vindt plaats op maandag en donderdag van 13.00 - 13.30 uur. Mocht u met de auto komen, dan kunt u de eerste 2 uur gratis parkeren in parkeergarage de kruitmolen of verderop in de wijk.

Jolande van der Molen, teammanager Houten GGD regio Utrecht: “We zijn blij met deze locatie waar meerdere partners met jeugd werken. We verheugen ons op de samenwerking in het pand.”

Jeugdgezondheidszorg

Iedere ouder/verzorger kan gebruikmaken van de Jeugdgezondheidszorg. Hier kunnen (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren terecht met al hun vragen. Er zijn individuele afspraken die op vaste momenten plaatsvinden en daarnaast kunt u ook terecht bij het inloopspreekuur.

Meer informatie of vragen?

Voor vragen en het maken van afspraken kunt u op werkdagen tussen 08.00 uur -17.00 uur contact opnemen met het Service Center van de GGD regio Utrecht: telefoonnummer 033 - 46 000 46, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..