zondag, 11 juni 2017 20:08

Buitenbioscoop

De zomer komt er aan en dat betekent dat het weer tijd wordt voor de Buitenbioscoop! Afgelopen zaterdag 10 juni draaide ‘La La Land’, een komisch musicaldrama waarin succes een prille romance tussen Emma Stone en Ryan Gosling dreigt te ontsporen.

Zaterdag 24 juni draait het komisch drama ‘Demain tout commence’, met Omar Sy als een onconventionele alleenstaande vader wiens leven dreigt te veranderen als de moeder van zijn dochtertje plots opduikt. Tot slot draait op zaterdag 1 juli ‘Perfetti Sconosciuti’, een amusant psychologisch experiment waarin een groep vrienden afspreekt om tijdens een diner alle binnenkomende berichtjes en telefoontjes met elkaar te delen.

De films gaan door bij goed weer en starten om 22.30 uur. Op het theaterplein staan tafeltjes en stoelen. De bar is natuurlijk geopend en iedereen wordt bediend.

De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door de vrijwillige bijdrage van de bezoekers op de avond zelf. Bij slechte weersvooruitzichten gaat de Buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van, dan wordt dit bericht op vrijdagmiddag onder ‘nieuws’ op www.filmaandeslinger.nl geplaatst. 

IMG_1378.JPGIMG_1383.JPGIMG_1385.JPGIMG_1386.JPGIMG_1387.JPGIMG_1388.JPG