donderdag, 31 augustus 2017 08:28

Ontmoeten & werken in de foyer van Theater Aan de Slinger

Het duurt nog even, maar in september 2018 beleeft Theater Aan de Slinger haar 10-jarig jubileum. Een jarenlange wens van Aan de Slinger is om de theaterfoyer van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat open te stellen, omdat alle Houtenaren zich op elk moment van de dag welkom moeten voelen in het theater.

Het aanstaande jubileum is een mooie gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan. Daarom begint Aan de Slinger dit seizoen al met een pilot om de theaterfoyer de gehele dag open te stellen. Vanaf maandag 11 september a.s. is de theaterfoyer niet alleen open tijdens de voorstellingen, maar ook overdag!

Iedere werkdag wordt de foyer opengesteld voor iedereen die graag buitenshuis of buiten het kantoor wil werken op een bijzondere en inspirerende locatie. Aan de Slinger biedt ZZP’ers, studenten, docenten en ondernemers een flexibele werkplek met goede faciliteiten. Niet alleen geschikt om lekker in stilte te werken, maar ook om te netwerken, discussiëren, dromen en brainstormen. Maak van het theater uw eigen plek waar u kunt werken en ontmoeten.

Maak van het theater uw eigen werkplek!

De theaterfoyer is elke werkdag geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Er is gedurende de dag altijd een gastheer/gastvrouw aanwezig. De theaterfoyer beschikt over genoeg stroompunten en er is snelle wifi. Daarnaast is het mogelijk om een lekker broodje te bestellen voor de lunch. Een flexwerkplek is gratis en reserveren is niet nodig, maar een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld. Af en toe is de foyer en theaterzaal exclusief verhuurd en is het niet mogelijk om gebruik te maken van de werkplekken. Wij maken deze data maandelijks bekend via www.theateraandeslinger.nl/werken. Kom gezellig langs, koffie en thee staan klaar!

Aan de Slinger

Naast het treinstation van Houten ligt Theater Aan de Slinger, een sfeervol en compact theater.
Als theater biedt Aan de Slinger een gevarieerde programmering. Van cabaret tot toneel, van muziek tot film. Het theater wordt daarnaast veel gebruikt door amateurverenigingen die er hun voorstelling of concert geven. Boven de theaterzaal bevinden zich muzieklokalen en lokalen voor kunst- en cultuuronderwijs. Het geeft het theater een levendige en bijzondere plek in de Houtense samenleving.

Kijk voor meer informatie op www.theateraandeslinger.nl/werken, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 030 – 63 51 024.