zondag, 11 februari 2018 07:37

Theatergroep Speel-dol-fijn zoekt Leuke Mensen

Theatergroep Speel-dol-fijn bestaat uit negen enthousiaste amateurs en maakt interactief theater voor een wat ouder publiek. Onze voorstellingen kenmerken zich door een mix van sketches, typetjes en liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van onze toeschouwers. Hierbij wordt vooral humor niet uit de weg gegaan.

Uniek aan Speel-dol-fijn is dat de persoonlijkheid van de spelers wordt ingezet om het publiek te ontroeren, te raken, te verstillen en te betoveren. Doordat onze toneelspelers direct interacteren met hun publiek bereiken we daadwerkelijk emotie.

We spelen in zorginstellingen en bij verenigingen en op locatie, zowel regionaal als landelijk. Speel-dol-fijn is in 2002 opgericht, aanvankelijk als theatergroep voor kinderen. Sinds Speel-dol-fijn succes verwierf met de Dinnershows besloten we ons vooral te gaan richten op ouderen. 

Theathergroep Speel-dol-fijn is op zoek naar fanatieke leden. Veel of weinig/geen ervaring, iedereen is welkom. Wij repeteren op woensdagavond. Ben jij diegene die samen met onze spelers een leuke productie wil neerzetten?

Neem dan telefonisch contact op met: 
John (06 25463842) of
Karin (06 46792234) of mail
naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
O
f laat een berichtje achter op Facebook.

Meer informatie en foto's staan op www.speeldolfijn.nl