woensdag, 07 maart 2018 16:42

opening SUTU voetbalmuur bij basisschool de Vlinder

foto's Els Hiemstra en Peter de Vlieger foto's Els Hiemstra en Peter de Vlieger

Woensdag 7 maart is door wethouder Harman Geerdes de SUTU voetbalmuur achter de basisschool De Vlinder feestelijk geopend.

Na het welkomstwoord door de wethouder liet balkunstenaar Sjaak Termaaten zien wat je allemaal met een bal kan doen. Een aantal kinderen van de groepen vijf mochten met Sjaak voetballen en proberen een panna te scoren. Hierbij moet je de bal door de benen van je tegenstander schieten. Daarna mochten de kinderen de eerste balletjes op de SUTU muur trappen.
Herman Geerdes gaf iedere klas nog een voetbal en na afloop kreeg iedereen een gezonde lekkernij en konden ze van Sjaak een handtekening krijgen en met hem op de foto.

Tot halfzes ‘s middags blijft de digitale voetbalkooi open, daarna gaat de muur uit en het hek op slot. De kooi is niet alleen voor de leerlingen van De Vlinder, maar juist voor iedereen die hier wil komen spelen. Er hangt een bord hij de entree waarop staat dat er rekening moet worden gehouden met elkaar en met omwonenden.

sutu_00a.jpgsutu_01a.jpgsutu_01b.jpgsutu_02a.jpgsutu_03a.jpgsutu_04a.jpgsutu_05a.jpgsutu_06a.jpgsutu_07a.jpgsutu_08a.jpgsutu_9a.jpgsutu_10a.jpgsutu_11a.jpgsutu_12a.jpgsutu_13a.jpgsutu_14a.jpgsutu_15a.jpgsutu_16a.jpg