maandag, 25 februari 2013 16:20

Positoos leveren clubs 11.500 euro op!

Positoos heeft de balans opgemaakt van bijna een jaar sparen en afgelopen jaar is er ruim € 11.500,-  gespaard voor de verenigingen en goede doelen in Houten.

Verenigingen profiteren van het spaarsysteem dat mede mogelijk is gemaakt door lokale ondernemers in Houten. Meedoen kost de vereniging niets en levert automatisch geld op.

Positoos is het lokale spaarsysteem waarbij consumenten door middel van een persoonsgebonden pas kunnen sparen bij bijna 50 lokale bedrijven. Van het voordeel dat men ontvangt gaat 60% als tegoed op de pas. Met dit voordeel kan de consument betalen bij de aangesloten bedrijven. De overige 40% wordt gereserveerd en (vanaf heden) eens in de zes maanden uitgekeerd aan de vereniging die de consument kiest. Deze uitkering vind plaats in de vorm van loten van de Grote Clubactie.

De consument kan zijn vereniging of goede doel op ieder moment wijzigen via positoos.nl. Kiest een consument geen vereniging dan gaat het gespaarde deel naar het algemene goede doel. Op dit moment is dat Fladderen. Het algemene goede doel wijzigt ieder jaar.

Wilt u als vereniging ook deelnemen aan Positoos? Kijk voor meer informatie op www.positoos.nl

Read more http://www.omroephouten.nl/Sport/positoos-leveren-clubs-11500-euro-op.html