zaterdag, 04 augustus 2018 12:53

Koffieplus voor Senioren: Jeu de Boules bij het Kant

Tijdens de Koffieplus voor Senioren van donderdag 9 augustus willen we tussen 10.00 en 12.00 het Franse spel gaan spelen op de baan bij het Kant. Een heuse coach is aanwezig, die ons de fijne kneepjes van het vak bij kan brengen (onder voorbehoud).

U kunt rechtstreeks naar de baan komen die naast het gemeentehuis ligt (vlakbij de fontein). Ook zal er iemand van Sportpunt Houten aanwezig zijn bij de ingang van het gemeentehuis om u de weg te wijzen naar de baan, mocht u dit niet weten.

Mocht u eigen jeu de boules ballen hebben, neem deze dan zeker mee! Er wordt tijdens het jeudeboulen gezorgd voor koffie, thee en koek. Ook is er voldoende water, beschutting (mocht u een parasol hebben, neem deze mee) en toiletten zijn aanwezig in het gemeentehuis.

Heeft u vragen over de aankomende activiteit of twijfelt u om deel te nemen gezien de afstand naar de jeu de boules baan? Mail of bel mij even, ik kan al uw vragen beantwoorden. Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23620482, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..