vrijdag, 07 december 2018 13:49

Digi-inloop in de Bibliotheek

Inwoners van Houten met vragen over het werken met computer, laptop, tablet, smartphone of DigiD zijn welkom bij de gratis Digi-inloop in de Bibliotheek Houten-Centrum, elke maandagavond en eens per twee weken op dinsdagochtend.

De Digi-inloop is voor iedereen die zelfstandig wil leren werken met digitale media en met meer zelfvertrouwen zijn zaken wil kunnen regelen met DigiD. Deskundige vrijwilligers staan klaar met persoonlijke aandacht, advies en programma’s en materialen om zelf te oefenen. Het is ook mogelijk een persoonlijk leertraject of cursus te volgen. Bij een leertraject werk je onder begeleiding in je eigen tempo aan het verbeteren van je digitale vaardigheden.

De Digi-inloop is elke maandag van 19.00 - 20.30 uur en eens per twee weken op dinsdag van 10.00 - 12.00 uur in de Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158. Gratis, iedereen kan zo binnenlopen. Het is handig om de eigen (opgeladen) laptop, tablet of smartphone mee te brengen.

De Digi-inloop wordt georganiseerd door de Bibliotheek Houten, in samenwerking met Van Houten & Co. Meer informatie: www.bibliotheeklekijssel.nl/digisterker.