maandag, 10 december 2018 17:56

Oprichting van de Stichting EnergieRijk Houten

Ondertekenen oprichtingsacte Stichting EnergieRijk Houten. Vlnr Martine Roza, Bart Verhagen, Peter Duijzend (notaris De Boer & Verouden), Mirjam Tielen, Rens de Man en Katrin Larsen Ondertekenen oprichtingsacte Stichting EnergieRijk Houten. Vlnr Martine Roza, Bart Verhagen, Peter Duijzend (notaris De Boer & Verouden), Mirjam Tielen, Rens de Man en Katrin Larsen

Op 7 december j.l.is Stichting EnergieRijk Houten opgericht. Deze stichting wil duurzaamheid in de gemeente Houten bevorderen door middel van energiebesparing, duurzame energie-opwekking en andere milieuvriendelijke acties.

Het inwonersinitiatief Energierijk Houten wil inwoners van de gemeente Houten met informatie en diensten ondersteunen in het verduurzamen van hun woning. De ambitie van EnergieRijk Houten is om zoveel mogelijk woningen versneld energieneutraal en aardgasvrij te maken op weg naar 2040. Energierijk Houten ondersteunt lokale initiatieven en vrijwilligers die in de eigen wijk aan de slag willen.
Er wordt samengewerkt met al bestaande initiatieven en voortgebouwd op hun kennis en ervaring.Het bestuur van de stichting bestaat uit Bart Verhagen (voorzitter), Mirjam Tielen (secretaris) en Martine Roza-Molenschot. Alle drie zijn zij vanuit hun persoonlijke en professionele achtergrond betrokken bij het samenwerken aan een duurzame gemeente Houten.
Katrin Larsen en Rens de Man zijn de initiatiefnemers van EnergieRijk Houten en coördineren de verschillende activiteiten.

Wil je meer weten, meehelpen of meedenken? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.