vrijdag, 10 mei 2019 18:03

Presentatie jaarverslag ‘van Houten&co’

Op woensdag 8 mei heeft wethouder Jana Smith-Visser het jaarverslag van ‘van Houten&co’ over 2018 in ontvangst genomen. Het jaarverslag werd overhandigd door  Willy Lageveen, directeur-bestuurder.

Dit jaarverslag bestaat uit beeldverslagen van gesprekken met medewerkers van ‘van Houten&co’, samenwerkingspartijen en inwoners. De beeldverslagen laten zien wat het welzijnswerk in 2018 heeft gedaan maar gaan ook over onderwerpen die belangrijk zijn voor Houten in de komende periode. Daarnaast is het gevuld met infographics en tekstuele uitleg. In een eerste reactie deelde de wethouder een compliment uit voor de vormgeving van het jaarverslag. “Dat maakt het extra aantrekkelijk om te lezen; een aanrader. En ik zie zo op het eerste gezicht veel dingen voorbij komen waar ik verder mee aan de slag wil, samen met ‘van Houten&co’.”

Het jaarverslag is voor iedereen te bekijken op www.vanhoutenenco.nl.

‘van Houten&co’, Onderdoor 160, 3995 DX, Houten, 030 – 7001 500, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..