donderdag, 20 juni 2019 21:32

‘Samen 80-plus’ brengt mensen samen

‘Samen 80-plus’ brengt mensen samenHouten heeft ruim 1500 inwoners met een leeftijd van 80 jaar of ouder. Mensen blijven steeds langer vitaal en veel 80-plussers zijn dan ook nog heel actief. Toch ervaren mensen een gemis aan zinvolle contacten, contacten die diepgang geven. En daar willen Els en Ria met ‘Samen 80-plus’ iets aan doen. Doet u mee?

Bent u inmiddels de leeftijd van 80 jaar gepasseerd en wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten? Kom dan op vrijdag 12 juli om 10.00 uur naar Wijkwerkplaats De Meerkoet (Meerkoetweide 39 in Houten).Els en Ria, twee inwoners van Houten, nemen het initiatief om 80-plussers wat meer met elkaar in contact te laten komen.
‘Het idee is om met een groep ouderen een ochtend per maand bij elkaar te komen en deze ochtend in te vullen met een thema dat we met elkaar bepalen.’ aldus Ria. ‘Dat doen we in een huiselijke sfeer waar gezelligheid en veiligheid een goed gevoel geven. We proberen met elkaar leuke plannen te maken’.

Ria heeft ervaring met het opstarten van dergelijke groepen. Het resultaat is een hechte groep ouderen die elkaar ook buiten de maandelijkse ochtenden opzoeken. Samen praten over onderwerpen die ertoe doen en er voor elkaar zijn! Ria wil deze ervaring graag met u delen en start met een nieuwe groep. Voor meer informatie of aanmelding voor de bijeenkomst op 12 juli kunt u contact opnemen met
Annekee Bosveld, opbouwwerker bij ‘van Houten&co’. Dat kan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op  030-7001535.