vrijdag, 18 oktober 2019 21:53

Grip op vocht in Schalkwijk

Het Schalkwijkse energie-initiatief ‘Energiek en Opgewekt Eiland van Schalkwijk’ organiseert 28 oktober a.s.een informatieavond over hoe je grip kan krijgen op vocht.

Het winterseizoen breekt aan en de ramen gaan beslaan. Nu het buiten kouder wordt en we binnen weer gaan verwarmen, zie je nog beter hoeveel vocht er in je huis rondwaart.

Heeft jouw huis een probleem met vocht en wil je hier grip op krijgen?
Energiek en Opgewekt Eiland van Schalkwijk kijkt graag samen met jou naar oplossingen. Oplossingen die verder gaan dan een schimmelwerend middeltje en die samenhangen met isoleren en ventileren.
Vocht wordt vaak slecht begrepen, maar speelt wel een belangrijke rol bij isolatieacties, aanpassing van je stookgedrag en bij het plaatsen van isolerende beglazing. Ook ventileren speelt een belangrijke rol.

Mis deze avond niet en kom horen wat Frans Versteeg te vertellen heeft over vocht in al zijn facetten, wat je zelf kunt doen en wat je vooral niet moet doen om vocht voortaan te weren.

Informatie-avond ‘Grip op vocht’. 28 oktober a.s. van 19.30-22.00 in Cultureel centrum de Wiese, Schalkwijk.
Graag van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deelname aan deze avond is gratis. Een dampend kopje koffie of thee staat klaar!