donderdag, 07 november 2019 12:54

Krachtig Plus Houten brengt jonge pensionado's samen

Ben je 63+? Woon je in Houten-Noordwest*? Zin om iets nieuws te doen en anderen te ontmoeten? Kom dan naar de startbijeenkomst van Krachtig Plus Houten op maandag 25 november in het gemeentehuis.

KRACHTIG PLUS HOUTEN is voor jonge gepensioneerden en richt zich op ontmoeting, uitwisseling en kennis delen. Hier kan je je netwerk in je eigen wijk opbouwen en versterken: samen activiteiten organiseren, jouw ervaring aanbieden of meedoen met wat anderen gaan doen.

KRACHTIG PLUS HOUTEN komt voort uit de motiemarkt die in maart 2019 werd georganiseerd voor burgerinitiatieven. En nu zijn ze zover! De startbijeenkomst is op maandag 25 november van 17.00 uur tot 20.00 uur. Voor een drankje en een broodje wordt gezorgd.

Meer informatie en aanmelden kan via de website. Meld je snel aan, vóór 15 november, er is plaats voor 60 deelnemers. Zet in je aanmelding je naam, adres en mailadres. Kan je niet komen, maar ben je wel geïnteresseerd? Meld je dan aan als belangstellende.

*Houten-Noordwest: Oude Dorp, Oorden, Hoven, Gaarden, Hoeven, Erven, Poorten, Slagen, Borchen, Campen, Rondweg Noord-West.