maandag, 20 januari 2020 10:29

Gezocht vrijwilliger voor gastvrouw/heer in De Meerkoet

'Van Houten&co’ is op zoek naar een gastvrouw-of heer nodig voor één middag per maand in Wijkwerkplaats De Meerkoet. De Meerkoet is een ontmoetingsplek voor- en door bewoners uit Houten Noordoost. Er worden door inwoners van de wijk allerlei activiteiten georganiseerd.

Iedere dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur is er in een inloop waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de inloop is er ruimte voor een spelletje en/of creativiteit en eens per maand is er een lunch. Iedere week zorgt een gastvrouw-of heer ervoor dat deelnemers gastvrij worden ontvangen en worden voorzien van een kopje koffie of thee. Een leuke vrijwilligersbaan in een gezellig team waarbij je veel mensen leert kennen. Je krijgt een vrijwilligerscontract bij ‘van Houten&co’.

Is deze vrijwilligersbaan iets voor jou? Of heb je misschien nog vragen? Neem dan contact op met Annekee Bosveld, opbouwwerker bij ‘van Houten&co’ email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon; 030-7001535.

Wijkwerkplaats De Meerkoet, Meerkoetweide 39, Houten.