woensdag, 29 april 2020 09:09

Gluren bij de Buren Houten zoekt huiskamers en artiesten!

Op zondag 4 oktober 2020 vindt de veertiende editie van Gluren bij de Buren plaats. Het gezelligste festival van Houten biedt heel veel optredens op de mooiste en meest kleinschalige podia in Houten: de huiskamers van Houtenaren. De overheidsrichtlijnen tegen het coronavirus volgend, zijn door organisator Aan de Slinger al allemaal creatieve oplossingen bedacht om van Gluren bij de Buren 2020 een onvergetelijke editie te maken.

Iets om hoopvol naar uit te kijken. En actie op te ondernemen, want de aanmelding voor huiskamers en artiesten is gestart!

Projectleider Cindy Belmon vertelt: "We roepen gastvrije bewoners op om hun woonkamer, zolder, keuken, serre of tuin beschikbaar te stellen voor een optreden van creatief talent. De optredens vinden drie keer plaats tussen 12.00 en 18.00 uur en duren maximaal 25 minuten. Wij zorgen voor koffie en een koekje, zodat je bezoekers op een gastvrije manier bij jou thuis kunt ontvangen. En het allerbelangrijkste: je gaat echt een fantastische dag beleven, dat weten we van vorige edities!” Daarbij maakt het niet uit hoe groot de huiskamer is, de organisatie zorgt voor passende programmering voor iedere huiskamer. Aan de hand van richtlijnen en met creatieve oplossingen wordt er natuurlijk voor gezorgd dat Gluren bij de Buren Houten op een veilige manier kan plaatsvinden.   Ook artiesten kunnen zich weer opgeven voor Gluren bij de Buren. Aan de Slinger zal elk optreden matchen met een geschikte huiskamer. 

Aanmelden voor zowel huiskamers als artiesten is gestart en kan via: https://glurenbijdeburenhouten.nl/aanmelden/   Het gratis festival wordt georganiseerd door Aan de Slinger en mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf. In elke woonkamer staat hiervoor een spaarvarken