vrijdag, 25 juni 2021 09:24

Vervoer Houten weer opgeladen

Na een lange onderbreking door de coronapandemie is Vervoer Houten in de tweede week van juni weer begonnen met het rijden van inwoners naar een locatie binnen de Rondweg. Voorlopig wordt er met één kar gereden, de verwachting is snel met twee karren de inwoners van Houten te kunnen gaan vervoeren.

 Sinds eind 2020 staan de 3 elektrokarren van Vervoer Houten geparkeerd in de parkeergarage van Arval (internationaal aanbieder van mobiliteit), waar ook voorzieningen zijn aangelegd voor het opladen. Vanuit zijn visie op maatschappelijk ondernemen heeft Dick Bakker, directeur van Arval, deze mogelijkheid aangeboden voor een “vriendentarief”.  

Zowel het bestuur als de chauffeurs zijn zeer tevreden over dit mooie aanbod. “Met de receptionisten en de beheerders van ARVAL hebben we al een goede band opgebouwd”, aldus chauffeurscoördinator Adrie, “als we iets extra’s vragen wordt het meteen opgepakt”.

Vervoer Houten is een initiatief om senioren, mindervaliden en anderen met vervoersbehoeften te vervoeren binnen de Rondweg van Houten. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vervoerhouten.nl of bel 06-5388 3090 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur).