zondag, 11 juli 2021 09:01

ANWB AutoMaatje Houten rijdt 2000e rit

Onlangs is alweer de 2000e rit gereden door ANWB AutoMaatje Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’. Een mijlpaal die gevierd moest worden.

Paul de Kruijf, coördinator, heeft matchmaker Jolanda Vonk en chauffeur Theo Jansen in het zonnetje gezet. Als matchmaker heeft Jolanda de 2000e rit gepland en als chauffeur heeft Theo deze rit gereden. De deelneemster kon er helaas vanwege persoonlijke omstandigheden niet bij zijn, maar heeft ook een mooie bos bloemen ontvangen.

Paul de Kruijf benadrukt: “Ik ben heel blij met de inzet van alle vrijwilligers om mensen die minder mobiel zijn te helpen van A naar B. Ook het feit, dat Vervoer Houten (elektrokar) op 7 juni weer gestart is met rijden, is fantastisch. Beide initiatieven werken namelijk meer en meer samen om alle klanten zo goed mogelijk te helpen met hun vervoersaanvraag.”

Vervoer Houten verzorgt in principe de ritten binnen de Rondweg en ANWB AutoMaatje rijdt naar bestemmingen buiten de Rondweg. Buiten kantoortijden brengen de chauffeurs van ANWB AutoMaatje mensen ook naar afspraken binnen de Rondweg. Indien nodig helpen beide initiatieven elkaar om een ritaanvraag van een klant alsnog in te vullen.

Heeft u interesse of vragen? Neem contact op met:Vervoer Houten: telefoonnummer 06-53 88 30 90, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. AutoMaatje Houten, ‘van Houten&co’: telefoonnumer 030-700 15 00, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.