zaterdag, 25 september 2021 11:17

Kom jij het bruisende onderkomen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld ondersteunen?

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk, werk je graag met leuke collega’s, beteken je graag iets voor anderen én ben je beschikbaar in de avonduren en weekenden?

Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld is het bruisende onderkomen van onder andere het Houtens Muziek Collectief, bibliotheek Lek&IJssel, Reinearde, Speel-o-theek en ‘van Houten&co’. ‘van Houten&co’ heeft hier meerdere zalen waar verschillenden activiteiten plaatsvinden. Wij zoeken vrijwilligers die als assistent-beheerders willen helpen bij het klaarzetten van de zalen, het verzorgen van de koffie en thee en mensen gastvrij wil ontvangen. Je wordt opgeleid om zelfstandig een dienst te draaien.
Naast een leuke vrijwilligersbaan, bieden wij je o.a. een BHV-scholing (bedrijfshulpverlening) en een IVA-training (Instructie Verantwoord Alcohol schenken).

Momenteel zijn we vooral op zoek naar assistent-beheerders voor in de avonduren en weekenden in combinatie met een dagdeel.
Assistent-beheerders ontvangen een vrijwilligersvergoeding voor het werken in de avonduren en weekenden.

Kom jij graag helpen?
Neem dan contact op met Henny Jongerius, beheerder van Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Hij is bereikbaar via tel.: 06- 51170977 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

‘van Houten&co’, Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, Houten. www.vanhoutenenco.nl