zondag, 28 november 2021 12:19

Ook in deze tijd is ‘van Houten&co’ er voor jou!

Wist je al dat ‘van Houten&co’ er in de corona-tijd ook voor jou is? Een aantal van onze activiteiten kunnen we niet door laten gaan, maar met sommige sociale sport- en ontmoetingsmomenten kunnen we je blijven ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan activiteiten die georganiseerd worden door het Jongerenwerk, ANWB AutoMaatje, de Consulent Welzijn, de Klussendienst, MOTTO of gewoon een luisterend oor. 

Heb je hulp nodig? We realiseren ons dat alle maatregelen grote gevolgen kunnen hebben, ook op sociaal vlak. Neem contact met ons op! Onze medewerkers leveren ook maatwerk. Wij proberen iedereen te helpen mee te kunnen doen in de samenleving door ondersteuning en sociale activiteiten. 

‘van Houten&co’ werkt met een professioneel team van ruim 30 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-7001500 en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk ook onze film om meer over ons te weten te komen via https://www.vanhoutenenco.nl/film-wie-zijn-wij/ of scan de barcode.

QR film