maandag, 07 maart 2022 15:27

Rotary Club Houten-Castellum

In het kader van NLdoet vond op zaterdag 5 maart een klusdag plaats in Jongerencentrum Enter van ‘van Houten&co’, samen met Rotary Club Houten-Castellum. Zij hebben geholpen met het opknappen van de ontmoetingsruimte en de keuken. Én hebben een nieuw inductiefornuis met oven geschonken.

In de weken ervoor was er al flink gesloopt. Hiervoor was hulp van medewerkers, vrijwilligers en jongeren, waardoor er al veel werk verzet was. Niet alleen de keuken is aangepakt. Ook het plafond en de wanden zijn vervangen en geschilderd. Op zaterdag 5 maart was het zover. Er werd flink geklust en geverfd zodat het er weer mooi uitziet. Er werd hard gewerkt door de leden van Rotary Club Houten-Castellum, met een mooi resultaat! De jongeren in Houten kunnen weer genieten van de eet- en caféavonden!
Rotary Club Houten-Castellum is een actieve club die zich voornamelijk inzet voor “kinderen en jeugd in ontwikkeling”. Ze zijn erg betrokken bij de activiteiten die ondernomen worden, zoals ook te merken was op 5 maart in Jongerencentrum Enter. 

Jongerencentrum Enter is een locatie van ‘van Houten&co’ waar het Jongerenwerk actief is. Op deze locatie worden diverse activiteiten georganiseerd voor jongeren die woonachtig zijn of op school zitten in Houten.