dinsdag, 24 mei 2022 15:05

Taurus wint zilver en brons op NK-jeugd

Op de foto: jongens A+ met Braynt (8), Ian (2), Daan (10), Gijs (6), Ewoud (1), Mart (7), Tijn (9), Manuel (4), Jorrit (3), Faebe en coach Jouri. Op de foto: jongens A+ met Braynt (8), Ian (2), Daan (10), Gijs (6), Ewoud (1), Mart (7), Tijn (9), Manuel (4), Jorrit (3), Faebe en coach Jouri.

Zaterdag 21 mei waren de finales voor de Nederlandse Jeugdkampioenschappen Volleybal. Taurus had zich met twee teams geplaatst voor de finaleronde: met jongens-C (jongens van max 14 jaar oud) en jongens A+ (jongens van max 19 jaar oud).

Beide teams gingen als poulewinnaar door naar de kruisfinales, die jongens-C wist te winnen en jongens A+ in een beslissende derde set nipt verloor. In de finale moesten de C-jongens van Taurus uiteindelijk genoegen nemen met zilver.
De oudere jongens van de A+ wisten de troostfinale te winnen en mochten uiteindelijk toch met een bronzen medaille naar huis. Een heel mooi resultaat voor beide ploegen!
En een mooie beloning voor een lange en spannende dag hard knokken voor alle punten, want de verschillen tussen de teams waren soms wel erg klein...