woensdag, 17 april 2013 06:54

Woningen Loerik III in verkoop

Roosdom Tijhuis en Bouwfonds Ontwikkeling hebben vorige week hun plannen gepresenteerd voor het laatste stuk bouwgrond in de nieuwbouwwijk Loerik III te Houten. Op deze voormalige kantoorlocatie omsloten door de Albers Pistoriusweg en Het Spoor, en gelegen naast de fietsbrug, worden in totaal 28 ééngezinswoningen en 4 halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

De woningen zijn beschikbaar vanaf 210. 000 euro. Reeds 13 van de in totaal 32 woningen zijn verkocht aan de belegger Syntrus Achmea Vastgoed. De overgebleven 19 koopwoningen, in drie verschillende typen, gaan donderdag 18 april van 19:30 tot 21:00 uur in verkoop bij Restaurant ‘De Engel’ te Houten. plan Loerik III Noord bestaat in de koop uit 6 geschakelde woningen type Bern, 11 ééngezinswoningen type Zurich en 2 halfvrijstaande woningen type Geneve. De woningen zijn voorzien van een badkamer, keuken en houten berging of garage. De kavels bedragen circa 110 m2 voor de ééngezinswoningen en ruim 190 m2 voor de halfvrijstaande woningen. Alle koop- en huurwoningen worden gebouwd door Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis in de Oud-Hollandse stijl. Kwaliteit en groen staan hoog in het vaandel. Om iedereen gelijke kansen te bieden op hun voorkeurswoning is ervoor gekozen te werken met voorinschrijven. houten-nieuwbouw. en/of de makelaars de eerste en tweede voorkeur kenbaar gemaakt worden.
Bij de kavels met meerdere voorinschrijvers wordt donderdag 18 april middels een loting de eerste en tweede optant gekozen.

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/april/17/woningen_loerik_iii_in_verkoop