zaterdag, 10 september 2022 10:52

Cursussen Geldzaken starten weer

Meer rust ervaren over uw geldzaken? Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) organiseert binnenkort een nieuwe serie cursussen Geldzaken. Deelnemers kunnen leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden. Oók als het inkomen verandert of de kosten oplopen. De cursus Geldzaken is gratis voor alle inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein. 

Leren wat u wilt
Deelnemers gaan actief aan de slag. WIL zorgt dat de cursus aansluit bij persoonlijke vragen van deelnemers. Bijvoorbeeld hoe ze kunnen leren om te gaan met weinig geld. Of hoe ze hun financiële administratie bij kunnen houden. Er is ook ruimte voor tips en adviezen om te bezuinigen of informatie over andere geldzaken.

Starten kan al in oktober
De cursus is gratis en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2,5 uur. In Nieuwegein start de cursus op 11 oktober (keuze voor ochtend of avond) en 22 november (ochtend). Er is ook een cursus Geldzaken in Houten vanaf 7 november (avond).
Wilt u meedoen maar komt dit niet uit? Op het aanmeldformulier kunt u ‘geen voorkeur’ aangeven. Nieuwe data zullen volgen.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.wil-lekstroom.nl/cursusgeldzaken. Telefonisch aanmelden kan ook. U kunt bellen met de klantenservice van WIL: telefoon 030 – 7022 300 en uw voorkeur aangeven.
Bij voldoende aanmeldingen zal een volgende cursus worden gepland