donderdag, 17 augustus 2023 20:17

Gezocht: Assistent-Beheerder in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld

Ben je iedere dinsdagavond beschikbaar van 17.00 tot 22.15 uur? Ben jij klantvriendelijk en sociaal? Werk je graag zelfstandig?

Vind je het leuk om onder de mensen te komen? Misschien is de vrijwilligersvacature als Assistent-Beheerder in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld dan iets voor jou! 

In Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld vindt dagelijks een diversiteit aan activiteiten plaats. Veel van deze activiteiten hebben een sociaal karakter. Het wijkcentrum valt onder ‘van Houten&co’, de welzijnsorganisatie van Houten. Samen met vele vrijwilligers wordt ervoor gezorgd dat alle inwoners, jong of oud, mee kunnen doen aan de samenleving. Ook in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld vind je dit terug, met bijvoorbeeld dans- en bewegingslessen voor ouderen die georganiseerd worden door Cursus&co, muzieklessen, activiteiten van Santé en huiswerkbegeleiding. 

Voor de dinsdagavond is ‘van Houten&co’ met spoed op zoek naar een Assistent-Beheerder (m/v). Iemand die zelfstandig kan werken en ook ’s avonds kan afsluiten. Als Assistent-Beheerder zorg je dat alles volgens planning verloopt in de avond, help je met op- en afbouwen van de ruimtes en zorg je dat alle huurders voorzien zijn van de gewenste faciliteiten. Je bent die avond het aanspreekpunt voor vragen. 

Voor vrijwilligerswerk in de avond krijg je een vrijwilligersvergoeding. Daarnaast krijg je een BHV-training aangeboden.

Ben je iedere dinsdagavond beschikbaar van 17.00 tot 22.15 uur? Reageer dan door een e-mail te sturen naar Jolanda Groenbos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-46013850.