woensdag, 24 april 2013 12:17

Oproep: wie verdient een groen lintje?

GroenLinks Houten reikt ook dit jaar weer het “Groene Lintje” uit, een onderscheiding voor mensen die zich actief inzetten voor groene en/of sociaal-duurzame onderwerpen in de gemeente Houten.

Groen lintjeU kunt tot 15 mei kandidaten nomineren, vanaf 20 mei kunt u online op uw favoriet stemmen. De winnaar krijgt op Wereldmilieudag, 5 juni a.s., het Groene Lintje uitgereikt.

In de gemeente Houten wonen veel mensen die zich (belangeloos) inzetten voor het groen in onze gemeente en voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen. GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere en socialere gemeente en geeft graag een pluim aan inwoners van Houten die dat ook doen en er anderen mee inspireren. 

Daarom een oproep: kent u zulke inspirerende mensen en/of organisaties? Nomineer hen dan voor een Groen Lintje! Alle kandidaten komen op de website van GroenLinks Houten, waarna er - vanaf 20 mei - op hen gestemd kan worden. De kandidaat met de meeste stemmen ontvangt het Groene Lintje.

Geef kandidaten door
Kent u iemand die een groen lintje verdient, laat het weten aan GroenLinks Houten. Geef uw nominatie aan ons door en vermeld daarbij om wie het gaat - en eventueel bij welke organisatie hij/zij werkt - hoe de genomineerde te bereiken is en vooral: waarom deze persoon volgens u een ‘Groen Lintje’ verdient.

U kunt uw nominatie voor 15 mei opgeven. Vanaf 20 mei kan er gestemd worden op de genomineerden.

Nomineer nu iemand voor een Groen Lintje

Lees meer http://houten.groenlinks.nl/groenelintjes