woensdag, 08 mei 2013 06:50

Nieuwe tennisbanen

Tennisvereniging De Doordraaiers is twee tennisbanen rijker. Het gaat om speciale gravel-premium-plus banen.
Het grote voordeel van deze banen is dat er na regen binnen 20 minuten weer op gespeeld kan worden, terwijl ze toch de voordelen van gravelbanen hebben.

De opbouw van de nieuwe banen is gelijk aan die van gravel, met een zandbed, lava en dan gravel. Toch zijn er specifieke materiaalverschillen. Er is een tweede lavalaag die dunner is en de gravel is fijner van structuur.
Met de aanleg van de nieuwe banen zijn er nu twee verenigingen in Houten waar in de winter buiten gespeeld kan worden. De nieuwe banen worden geopend op zaterdagmiddag 22 juni, waarbij bekende tennisspeler Jacco Elthingh aanwezig is.
Tijdens de opening zal er op 5 banen een tennis clinic door de Tennisschool BTA worden gehouden. Bovendien zal de beste speler van Houten samen met tenniscoach Alex Reijnders een challenge aangaan met Jacco en een mysterious guest. Wie dat is, blijft nog even geheim. Wilt u meer informatie over de vereniging?Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/mei/08/nieuwe_tennisbanen