dinsdag, 14 mei 2013 22:00

Het Rond in juli in zomerse sfeer

De Samenwerkende horeca-ondernemers van Het Rond zijn met de Belangenvereniging Winkelcentrum Het Rond volop bezig om het plein vanaf eind juni a.s. een metamorfose te geven in een gezellig zomers plein.
Vanaf vrijdag 28 juni t.e.m. 27 juli is het de bedoeling dat er op de 500 kubieke meter zand, dat door Beelen BV wordt aangevoerd en gesponsord, veel sportieve en zomerse evenementen plaatsvinden.

Het Rond in juli in zomerse sfeer

“Er zijn inmiddels gedurende de maand al zo’n 30 activiteiten gepland”, aldus Guido Raes, manager van Eetatelier. “Maar als clubs, verenigingen of groepen nog iets op het zand willen organiseren, dat er vanaf 28 juni a.s. toch ligt, dan maken we daar ruimte voor”.
Het feest begint met het bedrijventoernooi beachvolley op vrijdag 28 juni vanaf 17.00 uur. Aansluitend is zaterdags het open beach-foot-volleytoernooi vanaf 11.00 uur tot 18.00, zoals dat vorig jaar een groot succes was.
“Ons plan is om half juni een programmaboekje uit te brengen, wat huis-aan huis zal worden verspreid, waar heel Houten kennis van kan nemen”, vertelt de organisatie.
Als er bedrijven en organisaties zijn, die willen sponsoren of van het zandstrand gebruik wiillen maken voor een verenigings- of bedrijfsactiviteit, dan horen we dat graag”, aldus de heer Raes.
Over de inrichting willen de organisatoren alvast wel vertellen, dat er een horecapaviljoen op het plein komt te staan met terras, wat ingericht zal worden met tuinmeubilair, van mensen die dat niet meer gebruiken. Het belooft een hele sportieve en gezellige maand te worden op Het Rond. En wellicht wel een jaarlijks terugkerend evenement! Voor informatie, deelname en sponsering: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.nieuwsbrief.