donderdag, 20 juni 2013 08:41

Woningstichting Viveste verandert bereikbaarheid

Per 1 juli verandert de bereikbaarheid van Viveste. De openingstijden en het telefonisch melden van reparaties wordt gescheiden zodat we de klanten beter te woord worden gestaan. Alle huurders van Viveste ontvangen deze week een brief over de veranderde bereikbaarheid.

Reparatieverzoeken

De laatste jaren is het aantal reparatieverzoeken toegenomen. Reparatieverzoeken kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week gemeld worden via onze website: www.viveste.nl. Op werkdagen kunnen huurders van Viveste tussen 8.30 en 12.30 uur ook telefonisch reparatieverzoeken melden. Buiten deze tijden kunnen alleen spoedeisende reparaties gemeld worden. Huurders worden dan doorverbonden met de boodschappendienst.

Overige vragen

Alle overige vragen over bijvoorbeeld huurbetalingen, verhuur, woningtoewijzing, overlast, leefbaarheid kunnen huurders telefonisch stellen op maandag tot en met vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur en op maandag tot en met donderdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur. Neem ook eens een kijkje op de website. Daar kunt u veel algemene informatie vinden.

Openingstijden

U kunt op maandag tot en met donderdag 's middags tussen 13.00 en 16.30 uur en op vrijdagochtend tussen 8.30 en 12.30 uur binnenlopen voor informatie en advies. Wilt u zeker weten dat u de juiste medewerker te spreken krijgt en dat hij of zij voldoende tijd voor u heeft? Maak dan een afspraak met een van de medewerkers. Dit kan ook als u op een andere ochtend, dan de vrijdagochtend, langs wilt komen.

Lees meer http://www.hetlokalenieuws.nl/nl/nieuws.asp?rssID=21956-172-0-voorpagina104