zondag, 25 augustus 2013 20:07

Grand Finale van hét Open Podium van Houten

Grand Finale van hét Open Podium van Houten. Van zang tot rap, van cabaret tot dans. Houten barst van het talent!

Op 9 en 16 juni j.l. vonden de twee voorrondes plaats van het Open Podium Aan de Slinger. Dit jaar is de 6e editie van het Open Podium. Enkele tientallen deelnemers toonden hun act, en de kwaliteit van de acts is ook dit jaar weer hoog. Uiteindelijk zijn uit alle deelnemers de beste acts geselecteerd die in de Grand Finale staan.
De Grande Finale van het Open Podium is op zondag 15 september van 13.00 uur tot 17.00 uur in de grote zaal van Theater Aan de Slinger. De deelnemers zullen te midden van het publiek hun performance doen in een gemoedelijke huiskamersetting. Aan het Open Podium zijn 3 geldprijzen verbonden voor respectievelijk 3 winnaars. Deze geldprijzen zijn beschikbaar gesteld door Junior Chamber Internationial (JCI) Kromme Rijn. De winnaars tijdens de Grand Finale worden gekozen door 3 juryleden en een afvaardiging van de JCI.

Entree is € 5,- (inclusief 1 consumptie).

Open Podium Aan de Slinger is een samenwerkingsverband tussen Theater Aan de Slinger en organisatiebureau BELEEF, en wordt gesponsord door IKH, Grontmij, JCI Kromme Rijn en de gemeente Houten.