vrijdag, 27 september 2013 14:35

Samen naar het museum

Elke maand kunt u samen met andere liefhebbers naar een museum om daar te genieten van de vaste collectie en tijdelijke tentoonstelling. U wordt uitgenodigd mee te gaan! We reizen met openbaar vervoer en soms maken we een stadswandeling vanaf het station of we nemen de bus.

De komende maanden staan de volgende musea op het programma: op donderdag 31 oktober: Bezoek aan het Stedelijk Museum en het Noord Brabantsmuseum in Den Bosch. Het Noordbrabants Museum is geheel gerenoveerd en vormt samen met het nieuwe Stedelijk Museum het Museumkwartier. Deze vernieuwde musea vindt u in het hart van Den Bosch. Het Noordbrabants Museum heeft een veelheid aan kunst, cultuurhistorisch erfgoed en design onder één dak.

Op donderdag 21 november gaan we naar het Cobra-museum in Amstelveen en op donderdag 12 december naar het Rijksmuseum in Amsterdam. We hopen u te ontmoeten op donderdagmorgen om 9.00 uur in het fietstransferium binnen bij de lift van het NS station Houten. Als u later komt, kunt u ons vinden boven aan de dichtstbijzijnde trap.

We nemen de 1e trein naar de plek van bestemming na 9.00 uur. Houdt rekening met de vervoers- entree -en consumptiekosten. Op donderdag 9 januari 2014 komen we in Centrum Markant, 'van Houten&co', Het Kant 199 bij elkaar om te beslissen wat we in het voorjaar gaan doen.