maandag, 02 december 2013 08:17

Houten FM in het Houten Huis

Tijdens het Winterfestijn op het Rond zal Houten FM op vrijdag 20 december 2013 om 12 uur 's middags - na een opvallende opening - beginnen met het live uitzenden van het radioprogramma 'Het Houten Huis'. Het programma - dat 24 uur zal duren - gaat geld ophalen voor Serious Request en alle Houtenaren worden uitgenodigd om overdag bij onze DJ's langs te komen bij de schaatsbaan op Het Rond en 's nachts bij onze presentatoren in De Roskam op het Oude Dorp.

Draai een plaat voor het goede doel

Je kunt bij de aanwezige DJ's voor ieder gewenst bedrag jouw meegebrachte plaat laten draaien. Bij giften boven de 100 euro vragen we ook even op de zender van wie het geld komt en hoe het geld is verzameld. Natuurlijk zijn ook kleinere bijdragen van harte welkom in onze mobiele, speciale spaarpot! Al het geld verdwijnt in een bijzondere spaarpot die we na de uitzending naar het Glazen Huis in Leeuwarden gaan brengen. Een speciaal team van Houten FM gaat de spaarpot naar Het Glazen Huis brengen in Leeuwarden en houdt Houten - via Houten FM - op de hoogte van haar avonturen.

De uitzending begint om 12 uur 's middags en tijdens de opening wordt de spaarpot klaargezet en komen er bekende Houtenaren langs om dit te ondersteunen. 's Avonds om 10 uur verhuizen de presentatoren naar Restaurant de Roskam op Het Oude Dorp en gaat de uitzending door met veel livemuziek vanuit de Roskam. Zaterdagochtend gaan we weer terug naar de schaatsbaan op Het Rond en maken we om 12 uur 's middags - na een uitzending van 24 uur - het uiteindelijke bedrag bekend.

Doe mee en geef.

Iedereen die iets wil doen voor de 800.000 kinderen die nu jaarlijks sterven aan de gevolgen van diarree, worden van harte uitgenodigd mee te doen aan 'Het Houten Huis'. Bedenk leuke initiatieven en haal daar geld mee op. Zorg dat de spaarpot voor het Glazen Huis een volle spaarpot wordt. En als je kunt zingen of een (akoestisch) instrument goed kan bespelen kun je van 5 uur 's nachts tot 7 uur 's ochtends in de Roskam laten horen wat je kan. Natuurlijk vragen we je wel eerst hoeveel geld je heb opgehaald voor de actie. Voor een leuk bedrag is het podium één nummer lang (max vijf minuten) helemaal voor jou, je familie en je vrienden, en ben je akoestisch te horen in alle Houtense huiskamers die op Houten FM hebben afgestemd. Als je deze initiatieven doorgeeft op het onderstaande e-mailadres kunnen deze op de radio worden ondersteund en kan hier aandacht aan worden geschonken in de live-uitzending. We hopen dat u gaat luisteren naar Houten FM (107,3) en dat u nog even langskomt voor onze mobiele spaarpot.

Wil je je aanmelden of meer informatie hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zullen we je mail zo snel mogelijk beantwoorden.