donderdag, 02 januari 2014 15:28

Vanaf januari maandelijks Oudercafé in Houten

Kom naar het Oudercafé, een nieuwe ontmoetingsplek voor ouders (en oma’s, opa’s, oppas, tantes) met hun baby’s en peuters in Houten.
Hebt u jonge kinderen (tot 4 jaar) en lijkt het u leuk om andere ouders te ontmoeten en ervaringen te delen? Wilt u wel eens in gesprek gaan over opvoeden, opgroeien en gezondheid? En lekker bladeren door de nieuwste tijdschriften voor ouders? Dan is het Oudercafé vast iets voor u!

In januari start het Oudercafés in Houten. In Houten werken we hiervoor samen met het CJG.
Het Oudercafé is iedere maand op een vaste ochtend. In een ontspannen sfeer, zonder afspraken, kunt u vragen stellen aan de jeugdexpert van de Bibliotheek en de jeugdverpleegkundige, maar ook met elkaar ervaringen, informatie, twijfels en zorgen uitwisselen. Gezellig, met een gratis kopje koffie of thee!
Elke maand is er aandacht voor een bepaald thema. Hiervoor nodigen we een gast uit, een lokale expert die vanuit eigen expertise met u in gesprek gaat en vragen kan beantwoorden.
Tijdens deze ochtenden wordt ook voorgelezen aan de kinderen.

HOE! - Houtens Ouders bij Elkaar
Oudercafé HOE! is elke derde maandag van de maand, tussen 10 en 11.30 uur geopend in de Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158.
Voor het eerst op 20 januari 2014; het thema is dan 'Voorlezen'.