vrijdag, 07 februari 2014 09:06

Doet uw bedrijf al mee met NLdoet?

De voorbereidingen voor NLdoet, het grootste vrijwilligersweekend van Nederland, zijn in volle gang. Ook in Houten zal het op 21 en 22 maart weer bruisen van de activiteiten. Velen zullen dan weer de handen uit de mouwen steken. Zijn de medewerkers van uw bedrijf ook actief tijdens NLdoet?

“Actief meedoen met je medewerkers tijdens NLdoet geeft veel voldoening,” vertelt Niels van Dongen, voorzitter van het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten. Deze organisatie verzorgt al jaren de Houtense editie van NLdoet. “Vorig jaar hebben we tijdens het NLdoet weekend meer dan dertig mooie dingen kunnen doen. Van een tuin opknappen bij een bewonershuis tot het verzorgen van een gezellige middag voor jongeren met een beperking. Meedoen met NLdoet gaat in principe met gesloten beurzen. Het is voor bedrijven een laagdrempelige manier om hun maatschappelijke betrokkenheid binnen de gemeente zichtbaar te maken.”Ook dit jaar heeft het Platform veel aanvragen gekregen. Veel wensen kunnen vervuld worden, maar het Platform is nog op zoek naar nog een aantal bedrijven die hun handen tijdens NLdoet uit de mouwen willen steken. Zij zoekt bijvoorbeeld nog helpende handen voor tuinwerkzaamheden, opknappen van ruimtes en het organiseren van een activiteit voor ouderen of mensen met een beperking.

Heeft u interesse? Kijk op www.pmohouten.nl voor de huidige vraag en het aanbod. Of neem contact op met Heleen van Holten, intermediair van het Platform, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

Lees meer http://www.hetlokalenieuws.nl/nl/nieuws.asp?rssID=22770-172-0-voorpagina104