donderdag, 20 februari 2014 08:40

Start bouw Weteringpark in Leebrug

Woensdag 26 februari om 16:00 uur slaat wethouder Herman Geerdes de eerste paal van Villapark Weteringpark. Het park met 33 woningen ligt in Leebrug II, nabij de voormalige Ambachtsweg.
Het plan is ontwikkeld door Ontwikkelingscombinatie Weteringpark BV (OCW) in nauwe samenwerking met de gemeente Houten. VIOS Bouwgroep uit Utrecht gaat de woningen bouwen. Naar verwachting vindt de oplevering van de woningen begin 2015 plaats.

Succesvolle verkoop

Villapark Weteringpark bestaat uit 33 vrijstaande en halfvrijstaande luxe woningen in de prijsklasse van EUR 495.000 tot EUR 849.000, verdeeld over 3 verkoopfasen. Van de eerste 2 fasen inmiddels 75% verkocht. Het succes van deze verkoop wordt bepaald door de onderscheidende architectuur met voor iedere woning een eigen uitstraling, door de hoogwaardige afwerking, door de zeer ruime opzet en het duurzame karakter. Het plan is een ontwerp van BIAS Architecten te Rotterdam.

Hulp bij koop en verkoop

Om de kopers op alle fronten behulpzaam te zijn, verzorgt OCW via haar hypotheekadviseurs kostenloos en onafhankelijk de hypotheekaanvraag van de kopers. Ook wordt een garantie tegen dubbele woonlasten verstrekt. Hierbij nemen de bij het project betrokken makelaars de oude woningen van de kopers in verkoop. Dit heeft ertoe geleid dat in de meeste gevallen ook de oude woningen al zijn verkocht.

Lees meer http://www.hetlokalenieuws.nl/nl/nieuws.asp?rssID=22843-172-0-voorpagina104