zaterdag, 15 maart 2014 15:32

Wie wint de Houtense NLdoet Award 2014?

Luana met NLdoet award Luana met NLdoet award

Vrijdag 21 en zaterdag 22 maart staat Nederland weer in het teken van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Houten bruist het die dag van de activiteiten. Van schoonmaakacties tot het opknappen van tuinen en kamers en van een gezellig dagje uit tot een het maken van een Lipdub.
Het is inmiddels traditie om tijdens de NLdoet een speciale Houtense NLdoet Award uit te reiken. De prijs gaat naar een bedrijf of organisatie die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.

De Award is gemaakt door Luana van cadeaushop Het Atelier, een plek waar mensen met een beperking leuke dingen maken en verkopen.
Eerdere winnaars van deze prijs waren onder andere Canon, transportbedrijf De Rooy, Rijnconsult en het Wellant College. Naar wie de prijs dit jaar gaat, blijft nog even geheim. De Houtense

NLdoet start met een ontbijt voor alle deelnemers. Zowel burgemeester De Jong als Michiel van Liere, wethouder duurzaamheid, zijn hierbij aanwezig. De burgemeester opent het weekend met een aftrap van de eerste match. Na deze handeling gaat iedereen naar zijn klus en hopen we dat er mooie verbindingen ontstaan tussen bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties.

De Houtense NLdoet wordt georganiseerd door het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten. Meer informatie vindt u op de website: www.pmohouten.nl.