zondag, 13 april 2014 09:12

Samenwerkingsovereenkomst Buurtbemiddeling getekend!

Dinsdag 8 april hebben de Gemeente Houten, Viveste, de Politie en 'van Houten&co' de samenwerkingsovereenkomst voor Buurtbemiddeling ondertekend. Alle partijen hebben hiermee aangegeven dat zij Buurtbemiddeling ondersteunen. Samen gaan zij voor vreedzame buurten, waarin sprake is van plezierig wonen. De coördinator Buurtbemiddeling, Frieda Boekel, werkt samen met een groep getrainde vrijwilligers, de buurtbemiddelaars.

Zij worden ingezet om naar uw verhaal en naar het verhaal van uw buren te luisteren. Zij zijn neutraal, geven geen oordeel en helpen u bij het herstellen van het contact met uw buren om samen tot een oplossing te komen waar iedereen zich in kan vinden. Vooral dat laatste is belangrijk en soms zoeken we net zolang, tot iedereen tevreden is. Uiteraard hebben de bemiddelaars een geheimhoudingsplicht en zal een bemiddelingsgesprek altijd op neutraal terrein plaats vinden.
Buurtbemiddeling is laagdrempelig, gratis en ondersteunt iedere inwoner in Houten die in een lastige (overlast) situatie zit. Buurtbemiddeling gaat voor wonen met plezier voor iedereen!
Voor vragen of hulp kunt u contact opnemen met 'van Houten&co', coördinator Buurtbemiddeling Frieda Boekel, tel. 030-7001575 op dinsdag en donderdag. U kunt ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.