vrijdag, 02 mei 2014 16:47

Maar liefst drie verschillende wandelgroepen

Houdt u van wandelen? Sluit u zich dan aan bij één van onze drie wandelgroepen.
Wandelen is een prettige en gezonde manier van bewegen. En populair en laagdrempelig bovendien! Alle groepen verzamelen zich in de ontmoetingsruimte bij Centrum Markant. Vanaf Markant rijden de wandelaars met elkaar naar het startpunt. De drie groepen wandelen allemaal op woensdag. Twee groepen starten om 13.00 uur en lopen ongeveer 8 kilometer. Deze twee middaggroepen bestaan vooral uit dames en het tempo is redelijk. Dus heren: waar blijven jullie? Hoe laat de wandeling eindigt, hangt uiteraard af van de afstand.
Groep 3, die voornamelijk uit heren bestaat, start om 9.30 uur en loopt per keer tussen de 8 en de 12 kilometer. Gelukkig laat een aantal dames zich hierdoor niet afschrikken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want u betaalt slechts € 10,00 per jaar. En als u in het bezit bent van een U-pas krijgt u zelfs 50% korting!

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.