vrijdag, 02 mei 2014 18:24

Theater aan de Slinger start met verkoop kaarten seizoen 2014-2015

Volgend seizoen staat een gevarieerd programma in Theater Aan de Slinger. Met artiesten en gezelschappen als Huub van der Lubbe, Jan van Maanen, Het Filiaal, Brigitte Kaandorp en Plien & Bianca. En voorstellingen als Romeo & Julia, La Paloma, Madame Bovary en een concert van Gare du Nord.

De voorstellingen zijn in te zien op www.theateraandeslinger.nl. De nieuwe brochure is gratis af te halen bij diverse openbare adressen in Houten, waaronder boekhandel Wijs, de bibliotheek, The Read Shop, de VVV, het gemeentehuis en het theater. Ook kan een brochure aangevraagd worden.

De kaartverkoop start woensdag 14 mei om 12.00 uur met de Vriendenvoorverkoop, exclusief voor Vrienden van Theater Aan de Slinger. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf dat moment in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. Wie Vriend wil worden, kan het aanmeldformulier downloaden op de website van het theater.

Op woensdag 21 mei om 12.00 uur start de losse kaartverkoop, voor iedereen. Men kan dan onder andere online via de website kaarten kopen. Bij de verkooppunten Bibliotheek Lek & IJssel, boekhandel Wijs en The Read Shop kan men voor kaarten voor volgend seizoen terecht vanaf maandag 1 september, voor zover nog beschikbaar.

Meer informatie staat op www.theateraandeslinger.nl