zaterdag, 17 mei 2014 18:05

Dag van de Amateurkunst in Makeblijde

Dag van de Amateurkunst in Makeblijde Foto's: Hans Geerlings

Houten - 17 mei 2014. Op het terrein van Makeblijde waren op verschillende plekken activiteiten te bezoeken die in het teken stonden van de Dag van de Amateurkunst (DAK). Het publiek kon op deze mooie voorjaarsdag genieten van verschillende optredens van o.a. Stardance, theatergroep Splinter, theatergroep Mimekry, Jeugdtheaterschool Aan de Slinger, Casca Dura Capoeira en de band Rebel Hits Jury.
Tijdens een wandeling over Makeblijde stond er steeds weer een andere verrassing te wachten. Ook kon men een wandeling maken door het Voedselbos, waarbij er een uitleg gegeven werd over verschillende bijzondere planten en een nieuwe manier van voedselproductie.
Speciaal voor de kinderen werd het stuk „Het insectenhotel” opgevoerd door theatergroep Mimekry waarbij een verhaal verteld werd over de beestjes in de tuin. Ook kon men de kunstenaars van Ars Peintura aan het werk zien in de openlucht, die tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerken vervaardigden.

 

© Hans Geerlings_DAK01.jpg© Hans Geerlings_DAK02.jpg© Hans Geerlings_DAK03.jpg© Hans Geerlings_DAK04.jpg© Hans Geerlings_DAK05.jpg© Hans Geerlings_DAK06.jpg© Hans Geerlings_DAK07.jpg© Hans Geerlings_DAK09.jpg© Hans Geerlings_DAK10.jpg© Hans Geerlings_DAK11.jpg© Hans Geerlings_DAK12.jpg© Hans Geerlings_DAK13.jpg© Hans Geerlings_DAK14.jpg© Hans Geerlings_DAK15.jpg© Hans Geerlings_DAK16.jpg© Hans Geerlings_DAK17.jpg© Hans Geerlings_DAK18.jpg© Hans Geerlings_DAK20.jpg