dinsdag, 24 juni 2014 10:00

Ruilkring Houten ruilt DVD's en CD's

Zaterdag 28 juni is er naast de inloopmiddag van Ruilkring Houten een speciale Ruil- en ontmoetingsmiddag! Van drie uur tot vijf uur is er in het Eetatelier de mogelijkheid DVD's en CD's te ruilen met elkaar.

Bijna iedereen heeft wel DVD's die niet meer bekeken worden of CD's waar niet meer naar geluisterd wordt. Bovendien is het vaak leuk om iets nieuws te bekijken of te beluisteren.

Deze Ruilmiddag staat open voor iedereen, deelnemer van de Ruilkring of niet. Mensen die geen deelnemer zijn kunnen onderling ruilen, deelnemers van de Ruilkring kunnen ook ruilen tegen Handjes. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen of hulp bij het ruilen te krijgen. Het is het ook mogelijk om ter plaatse deelnemer van de Ruilkring te worden. Maar alleen even binnenlopen om een schijfje te ruilen of een praatje te maken kan natuurlijk ook! Consumptie is niet verplicht.

Voor informatie kunt U mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..