dinsdag, 24 juni 2014 10:16

BoerenBarbecue in de kersenboomgaard

Zondag 6 juli geniet je tijdens Loeren bij de Boeren een dag lang van goede muziek, verrassend theater en lekker eten. De hoofdlocatie van het festival is het erf van boer Vernooij op de Beusichemseweg 32 in ’t Goy. Hier vindt een doorlopend muziekprogramma plaats.

Janne Schra & Robin Nolan Trio beloven een mooi optreden met mooie luisterliedjes. Het Broken Brass Ensemble bestaat uit één drummer en zeven koperblazers en was het afgelopen seizoen een ongekende festivalhit. De basis is traditionele New Orleans-brass, vermengd met hiphop, balkan, funk, blues en een bak energie. Daarnaast laat Houtens talent zien wat ze in huis hebben.

Ook voor kinderen valt er de hele dag wat te beleven. Zo is er een theatrale installatie ‘de Knol d’ Amour’, waarbij je op reis kunt met een aardappel en uiteindelijk een heerlijk frietje kunt eten. Daarnaast vertelt Bastiaan de spannendste verhalen, schrijf je een BoerenBrief naar huis en maak je een lekker taartje met kersen uit de kersenboomgaard.

Schuif gezellig aan vanaf 18:30 bij de BoerenBarbecue in de kersenboomgaard. We dineren aan lange tafels en de muziek wordt verzorgd door Dj Ad. Deze biologische barbecue met vlees van boer Wouters kost € 12,50 voor volwassenen en € 8,00 voor kinderen, wat bij de kassa kan worden afgerekend. Aanmelden kan tot 3 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. BoerenBarbecue, je naam en het aantal personen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.loerenbijdeboeren.nl