vrijdag, 26 september 2014 00:00

Zonnepanelen op je dak?

Groen Zonnig is gestart als een lokaal burgerinitiatief dat de aanschaf van zonnepanelen laagdrempelig wil maken om daarmee bij te dragen aan een duurzame toekomst. Groen Zonnig vormt een landelijk netwerk van gelijknamige initiatieven.

Samen sterk voor zonnepanelen in Houten

Groen Zonnig Houten is het initiatief voor huiseigenaren, huurders, scholen en bedrijven met belangstelling voor zonnepanelen en zonnesystemen in Houten en omgeving. Groen Zonnig Houten is sinds 2011 actief in het bundelen van de vraag en helder maken van het aanbod en installatie. Hoge kwaliteit, maatwerk en scherpe prijs door georganiseerd samen op te trekken zijn hierbij essentieel.

Op 8 oktober is er een informatieavond in basisschool de Bijenkorf. Deze locatie is niet toevallig gekozen: er liggen hier sinds deze zomer 125 zonnepanelen op het dak. 

Natuurlijk kent u de voordelen van zonnepanelen: je kunt er geld mee besparen, het is goed voor het milieu en het is leuk om zelf je eigen energie op te wekken. Hoe het allemaal precies in z'n werk gaat, hoort u op de informatie avond. 

Details

  • Locatie: basisschool de Bijenkorf, Riddersborch 143 te Houten
  • Aanvang: 19:30 uur
  • Kosten: geen!
  • Aanmelden: graag. Dat kan op www.groenzonnig.nl/houten