donderdag, 02 oktober 2014 00:00

Gluren bij de buren

Zondag 5 oktober kan je weer gluren in de huiskamers van Houten! Dit jaar heeft een record aantal huiskamers zich opgegeven. Hierdoor is er  een mooi en uitgebreid programma ontstaan. Ook deze editie zijn er weer mooie, bijzondere en grappige optredens te bezoeken in en rond het Oude Dorp. Laat je verrassen door een mooi verhaal, een energieke theatervoorstelling of een huiskamerconcert.

Om 12.30 uur wordt de achtste editie van Gluren bij de Buren op het Plein geopend door de nieuwe wethouder van Cultuur Kees van Dalen. DEWITT– een van dé hits van vorig jaar – zal daarna Gluren bij de Buren muzikaal openen. DEWITT is de band rond singer-songwriter Joost Aanstoot. Ze brengen een mix van folk, blues, jazz, pop en een vleugje rock.

Iedereen is van harte welkom in onze centrale huiskamer op het Plein. Geniet hier van de muziek- optredens, drink een kopje koffie en plan uw route langs de huiskamers. Kinderen kunnen op het Plein bij Sebastiaan met zijn ‘Pardon? Chanson!’ binnen 15 minuten een liedje maken en opnemen. Vervolgens kan je het liedje downloaden en terugluisteren.

Om 17 uur wordt Gluren bij de Buren 2014 afgesloten op het Plein met een optreden van Jolie Coeur. Zij brengen Franse chansons waarmee de luisteraar zich even op een zonovergoten terras in La Douce France waant.
Gluren bij de Buren wordt gepresenteerd door Cultuur Aan de Slinger. Op de site van deze organisatie is het complete programma te vinden. http://www.cultuuraandeslinger.nl/

Programmafolder Gluren bij de Buren