vrijdag, 17 oktober 2014 00:00

Pompoenendag Houten

De Stichting Kinderactiviteiten Houten organiseert op zaterdag 25 oktober een Pompoenendag op Het Oude Dorp van Houten!!!

Tijdens deze dag kunnen kinderen ( met hun ouders) tussen 11.00 en 16.00 uur hun eigen lampion knutselen van een echte pompoen, een herfststukje maken of geschminkt worden.

De materiaalkosten voor deelname aan elk creatief onderdeel bedragen slechts €2,-.
Daarnaast voor Heksen en Tovenaars en:

  • Maak je eigen tovercocktail
  • Met drakenbloed, muizenkeutels, kattenspeeksel, sap van toverwortels, zweet van peentjes enz. enz. mix je eigen tovercocktail en dan maar proeven en kijken of het werkt.
  • Ondertussen kan er gesmikkeld en gesmuld worden van verse wafels. ( ranja is gratis)

Voorafgaand aan deze dag kunnen kinderen een kleurplaat ophalen bij de Albert Hein en andere winkels op het Oude Dorp en op Het Rond meedoen aan de kleurwedstrijd.

De kleurplaat kan vervolgens worden ingeleverd op zaterdag 25 oktober bij een van de medewerkers.  De prijsuitreiking van deze kleurwedstrijd vindt ’s avonds plaats tijdens de Halloween- optocht. ’s Avonds start er namelijk om 19.00 uur een Halloween-optocht met de zelfgemaakte lampionnen. Verzamelpunt hiervoor is het jongerencentrum Enter ( Hefbrug 1) in Houten. Deze tocht loopt over Het Oude Dorp. De tocht wordt muzikaal opgeluisterd door een griezelorgel. Halverwege de tocht is er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd.

TEVENS EEN PRIJS VOOR DE BEST VERKLEDE DEELNEMER AAN DE OPTOCHT

De organisatie van deze dag is in handen van de Stichting Kinderactiviteit Houten in samenwerking met winkelgroep Het Oude Dorp in Houten.

Voor nadere info:

Henk Vernooij Odijkseweg 68 3994 AT Houten
06-14042886 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.kinderaktiviteitenhouten.nl/pompoenendag